- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
..mert az 1923. alkalommal is előröl írunk egy komplett webapp css-t
Ezt még csak sugallni sem szerettem volna
Saját toolkiteket, templateket, layout fragmenteket, makrókat használok, így nem mondanám, hogy mindig előröl kezdek egy komplett designt. Előfordul, hogy üres lapról kell mert speciális igény, de nem jellemző, hogy semmit ne tudnék felhasználni abból amit megírtam.
Lehet, hogy van eset ahol luxus a 100% "kézi" kód, nálam több munkánál is hosszú távú befektetés volt mindenkinek, hiszen évente újra elő tudom venni, lehet rá alapozni. Szemben egy keretrendszerrel vagy komponens gyűjteménnyel ami már az első napon szabotált volna, hackelni kell, lassú, fölös network zaj, stb stb.
A munkát azért fizetik mert energia, idő, befektetés részünkről..
Azénkétcentem
-
K1nG HuNp
őstag
Jah saját, először még magyar is volt, csak mondta szobatársam, hogy teljesen felesleges mert így csak kevesebben ertik meg mi van oda irva.
Tegnap autoprefix után több sor volt a css mint a js a projektben ugyhogy vissza kellett vennem kicsit
Grid és flexbox óta szerintem nem annyira vészes a layout megírása sima cssben, én a színekkel, padding/marginnal szoktam rentgeteget pepecselni, meg azzal, hogy mobilon is nézzen ki valahogy
-
bandi0000
nagyúr
köszi, igen már régebben említetted/tétek a materialt, azt nyüstöltem is picit, a másik angular bootstrapet meg most használom
Jól gondolom, hogy amit én használtam sima bootstrapes col-md-3 kifejezést pl ,az nincs benne az angulárosba? 1 szó mint 100, amit linkeltél abba csak komponensek vannak, de egy reszponzív oldalnál írjam én meg css-ben media querybe a viselkedést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest