- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
köszönöm, utánanézek
Most viszont elakadtam kicsit
Csináltam egy Form-ot, hogy új felhasználót tudjak elmenteni, de nem tudom hogy célszerű az adatokat átadni a komponensnek, találtam az angular oldalán egy példát, ha minden igaz itt a 2 oldalú adat kötést használja?
Nekem 2 problémám van, egyrészt létre kellene hoznom gondolom egy Student objektumot, aminek a tag változóira használom ezt az adatkötést, és a végén lesz egy feltöltött student objektumom amit aztán át tudok dobni a service komponensnek, hogy elmentse, ez jó megoldás? Csak elég buta dolog, de nem tudom hogyan kellene létrehozni ezt az objektumot, mert mindenre hibát dob kb, bárhogy próbálom
Vagy esetleg van itt is olyan cucc mint HTML-be, hogy 1 tömbbe adja vissza az összes adatot? vagy esetleg teljesen máshogy kellene gondolkodnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Hardcore café
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest