Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Erről esetleg tudnál írni 1-2 sort, hogy hogy kell elképzelni? Van egy böngészőben futó alkalmazás, mint most a 2048, és az én C#/Java/akármi kódom közbe tud szólni, meg tudja hívni az alkalmazás egyes függvényeit?
Én eddig sajnos csak egy !JS nyelvben csináltam olyat, hogy natív javascript kódot futtattam, így nincs ebben nagy tapasztalatom :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- InFocus IN3126 Projektor
- PC tápkábelek & UTP patch kábelek
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest