- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94 #3968 üzenetére
Biztos velem van a baj, de én ezeken a kódokon nem tudok kiigazodni, meg nem vágom, hogy készülnek ezek, és miért így. Semmit nem fejez ki a kód az elvárt struktúráról, nincs benne megkötés, normális hibaellenőrzés, és igazából a kódból nem értem meg, mi a cél.
Igazából ha egy rövid jó leírást kaphatnánk magáról a feladatról, meg a kapott adatstruktúra konkrét felépítéséről, akkor lehet, hogy tudnánk javasolni alternatív megoldást, ami szebb kódot eredményezne. (Azt is kéne tudni, tudsz-e változtatni a kapott adatstuktúrán, vagy arra nincs lehetőséged, mert nem te rakod össze.) Ebben a formában eléggé tákolás feelingje van a dolognak. -
Jim-Y
veterán
válasz
Hát, ha nem for in -nel csinálnád, akkor az indextől függően kimenthetnéd az első elemet, vagy használhatsz egy flaget is erre a célra.
-
martonx
veterán
válasz
Esetleg valami normális jsfiddle példával szemléltetnéd, hogy mit is szeretnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Quadro FX 570 eladó
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest