- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx #9191 üzenetére
Köszönöm a tanácsot.
A 800kB-nyi JS-t sikerült 250kB-ra összehúznom, és a felesleges CSS-eket is kigyomláltam, (eddig észre sem vettem, hogy ilyen rengeteg felesleges volt benne...) így a kezdeti 1MB-ból lett 650kB. Ami még így is sok, de majd innen folytatom.Viszont most már egyértelműen szóba áll velem a Google - legalábbis a fájlok mennyisége már nem zavarja.
A server side renderingen sokáig agyaltam, hogyan lehet megoldani, de trükkös, mert dinamikus a tartalom (görgetés után tölt az újabb és újabb tartalom), és ezt így nem lehet szerver oldalon generálni.
Arra gondoltam, hogy segítsem a SEO-t, pár percenként belegenrálom az index.html megfelelő részébe az aktuálisan legfrissebb 4 elemet (4-esével tölt görgetésnél), így az szerver oldalon lesz, és a Google is egyből látja. Aztán betöltésnél törlöm azt a div-et, és jön helyére egyből a friss.
Ez a terv egyelőre - jobb több nap alatt sem jutott eszembe.Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest