- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx #8617 üzenetére
Persze, jogos minden gondolat.
Azért nem írtam eddig, mert egyszerűsítettem, mert az előző változat már ránézésre is túlbonyolított volt.
Így talán egy fokkal egyszerűbb, és van benne példa is:
https://jsfiddle.net/4awv16hg/3/ (konzolba logolással)
https://jsfiddle.net/4awv16hg/4/ (konzolba logolás nélkül, ha zavaró lenne a sok plusz sor)Itt csak 1 elemen futtatom,
if
használatával, arra szépen lefut. Amúgywhile
-lal akarom (mert ha ez a függvény meghívódik, akkor 1 találat már biztosan van, szóval egyszer mindenképp le kell futnia), csak az a baj, ha átírom az if-et while-ra, akkor lefagy egy időre (felteszem, ismét valahol infinite loop) (logolásnál látszik, hogy valami nem stimmel a loop-ban), a logolás nélküliben pedig a konzolban írja, hogy "Invalid string length at markText".Szóval valószínűleg a ciklusban hibázok valamivel, mert a logban látszik, hogy a textContainerLocal elkezd "önmagába írni" már azután is, hogy elvileg megtalálta mindkét bejegyzést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest