- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Nem igazán szeretnék sok időt elvesztegetni annak a kezelésére, hogy amíg nem töltenek be a képek a feed item-eknél, addig is látszódjon "valami".
Már megkapták a betöltendő kép méretét, így a helyük "le van foglalva".
Arra gondoltam először, betöltök valami pörgő-forgó ikont, de aztán azt bénának találtam.
Aztán jött az, hogy akkor megcsinálom rendesen egy loading skeleton-nal. Ez el is készült: https://codepen.io/pasztorlaszlo/pen/VwmBKpmViszont sajnos nem úgy kezdtem megcsinálni az oldal felépítését, hogy ezt könnyen be tudnám építeni, így arra gondoltam, leegyszerűsítem a dolgot, és ezt az (ill. ehhez hasonló) animációt simán beállítom a feed item template-jébe háttérnek. Amíg töltődik a kép, megy az animáció, nem "üresen" vár a user, látja, hogy oda töltődni fog valami, aztán betöltődik a kép és kész.
A kérdésem az lenne, hogy "okosak" annyira a böngészők, hogy ha "rá töltődik" a háttére a kép, (azt nyilván teljesen eltakarva), akkor az animációt leállítják, vagy ez a végtelenségig fut a háttérben is tovább, pörgetve a cpu-t, és kezelnem kell valahogy?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vintage Story (Minecraft klón)
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anime filmek és sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest