- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Nem igazán szeretnék sok időt elvesztegetni annak a kezelésére, hogy amíg nem töltenek be a képek a feed item-eknél, addig is látszódjon "valami".
Már megkapták a betöltendő kép méretét, így a helyük "le van foglalva".
Arra gondoltam először, betöltök valami pörgő-forgó ikont, de aztán azt bénának találtam.
Aztán jött az, hogy akkor megcsinálom rendesen egy loading skeleton-nal. Ez el is készült: https://codepen.io/pasztorlaszlo/pen/VwmBKpmViszont sajnos nem úgy kezdtem megcsinálni az oldal felépítését, hogy ezt könnyen be tudnám építeni, így arra gondoltam, leegyszerűsítem a dolgot, és ezt az (ill. ehhez hasonló) animációt simán beállítom a feed item template-jébe háttérnek. Amíg töltődik a kép, megy az animáció, nem "üresen" vár a user, látja, hogy oda töltődni fog valami, aztán betöltődik a kép és kész.
A kérdésem az lenne, hogy "okosak" annyira a böngészők, hogy ha "rá töltődik" a háttére a kép, (azt nyilván teljesen eltakarva), akkor az animációt leállítják, vagy ez a végtelenségig fut a háttérben is tovább, pörgetve a cpu-t, és kezelnem kell valahogy?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged