Új hozzászólás Aktív témák

• Taci

addikt

Nem igazán szeretnék sok időt elvesztegetni annak a kezelésére, hogy amíg nem töltenek be a képek a feed item-eknél, addig is látszódjon "valami".

Már megkapták a betöltendő kép méretét, így a helyük "le van foglalva".
    Arra gondoltam először, betöltök valami pörgő-forgó ikont, de aztán azt bénának találtam.
    Aztán jött az, hogy akkor megcsinálom rendesen egy loading skeleton-nal. Ez el is készült: https://codepen.io/pasztorlaszlo/pen/VwmBKpm

Viszont sajnos nem úgy kezdtem megcsinálni az oldal felépítését, hogy ezt könnyen be tudnám építeni, így arra gondoltam, leegyszerűsítem a dolgot, és ezt az (ill. ehhez hasonló) animációt simán beállítom a feed item template-jébe háttérnek. Amíg töltődik a kép, megy az animáció, nem "üresen" vár a user, látja, hogy oda töltődni fog valami, aztán betöltődik a kép és kész.

A kérdésem az lenne, hogy "okosak" annyira a böngészők, hogy ha "rá töltődik" a háttére a kép, (azt nyilván teljesen eltakarva), akkor az animációt leállítják, vagy ez a végtelenségig fut a háttérben is tovább, pörgetve a cpu-t, és kezelnem kell valahogy?

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés