Hirdetés
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Adott egy szépen működő HTML, benne egy időjárás widget ( [link] ), ami szintén szépen működik. Ez egy "beégetett" szkripttel működik a HTML kódon belül, <script></script> tagek között.
Ez a widget egy olyan területen van, ahova dinamikusan kell tartalmat beszúrnom. Ezért ezt a területet teljesen "kiszerveztem" egy külön html fájlba, amit indításnál, betöltés előtt egy JS behúz a szerverről a megfelelő adatokkal.
Az oldal más részein már működő kóddal csináltam, szépen be is húz mindent, és minden szépen működik - kivéve a JS-et.Megpróbáltam egy tök egyszerű logolással is, de hozzá sem nyúl.
<script>console.log("almafa");</script>
Megpróbáltam külső JS fájlból behúzni függvényként ugyanezt, szintén hozzá sem nyúl.Van tippetek, hogy az így behúzott, HTML kódban lévő JS-kódot miért nem dolgozza fel se így, se úgy?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs