Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne, hogy itt az oldalon található smilekat hogyan tudnám más oldalon lévő hozzászólásban megjeleníteni? Sajnos az ilyen jellegű kérdésre nem nagyon találtam topikot ezért írtam ide, ha rossz helyen járok elnézéseteket kérném, nem szerettem volna szemetelni a topikba. A segítségeteket előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Path of Exile (ARPG)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Napelem
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest