Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
p00h
tag
Sziasztok, kérlek segítsetek.
Joomla weboldalt próbálom konfigurálni (jf-vihrea ingyenes reszponzív template-el), de 1 dolog kifog rajtam: IOS alatt minden linkre 2szer kell nyomni, androidon nincs ilyen gond. Állítólag a hover a baj a css-ben, és neten keresgélve nem 1 ritka probléma, mégsem tudom megoldani. Tény hogy nem vagyok webprogramozó, mégcsak informatikus sem, de eddig kis keresgéléssel mindent meg tudtam oldani, erre nem jövök rá. Több javascriptet kipróbáltam egyik sem működött, vagy ha működött bizonyos linkeknél hibát okozott.
Van erre vmilyen egyszerű megoldás?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő