Hirdetés
- potyautas: Levél gyermekemnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
p00h
tag
Sziasztok, kérlek segítsetek.
Joomla weboldalt próbálom konfigurálni (jf-vihrea ingyenes reszponzív template-el), de 1 dolog kifog rajtam: IOS alatt minden linkre 2szer kell nyomni, androidon nincs ilyen gond. Állítólag a hover a baj a css-ben, és neten keresgélve nem 1 ritka probléma, mégsem tudom megoldani. Tény hogy nem vagyok webprogramozó, mégcsak informatikus sem, de eddig kis keresgéléssel mindent meg tudtam oldani, erre nem jövök rá. Több javascriptet kipróbáltam egyik sem működött, vagy ha működött bizonyos linkeknél hibát okozott.
Van erre vmilyen egyszerű megoldás?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI DDR5
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- DELL Latitude 5495 (AMD Ryzen 5 PRO / 16GB DDR4 / AMD VEGA 8 / 256GB / Windows 11)
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest