Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Sziasztok! Egy sima validálós formot szeretnék létrehozni, ami ellenőrzi, hogy a nevek, valamint az e-mail mező kivan-e töltve, és hogy helyesen van-e kitöltve. Ehhez már csináltam egy scriptet. Itt található. Nem tudom, hogy miért nem működik JSFiddlleben, nálam a helyi gépen megy a script, szépen módosítgatja a div konténerben a szövegeket, és az alert ablak is felugrik amikor kell. Szóval most ezektől függetlenűl lenne két kérdésem. (Bár érdekelne, hogy JSFiddleben miért nem működik..)
Amikor egy / kettő esetleg mindhárom inputboxot nem töltik ki, alul szépen felugrálnak a hibaüzenetek, hogy "Tölts ki a kereszt / vezetéknevet / e-mail mezőket. Ha mindet kitölti, ez szépen el is tűnik, és a küldés gombra kattintva megköszöni a kitöltést. Viszont ha másodjára töltene ki a formon egy mezőt, és az egyik kimarad, akkor már nem írja ki a msg konténerbe a hibaüzenet. Nyílván ez összefügg a visibility:hidden-nel, de hogyan lehet elérni, hogy addig amíg másodjára se tölti ki szépen az összes mezőt, ne engedje elküldeni az adatokat?
A második kérdésem, pedig a kikommentelt regexekre vonatkoznak. Hogyan tudnám még ezeket a regex feltételeket is bekapcsolni az egyes mezőimhez? Írtam lentebb az első "vorname" if rész után egy kikommenteltet, ahogy szerintem mennie kellene, mégsem megy.
Előre is köszönöm a rávezetéseket, hogy hogyan oldhatnám ezt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest