- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4779 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet, megismerkedtem a animation.css és a JQuery féle együttes animációkkal, nagyon jól néznek ki az oldalamon. Megy a hover, click funkcióval is szépen, viszont, az automatikus késleltetett animációt waypointssal még mindig nem sikerült belőnöm. Pedig ez lenne a kulcsa a header rész görgetés általi opacity csökkenésének, valamint az oldalon található szöveg (kép) animációkra, ami a júzer görgetésére következik be a lentebbi részeken. One page design által felépített oldalról van szó, ha ez valakit érdekelne.
Tehát a kérdésem a következő. Próbáltam JSFiddleben is összerakni a dolgot, nem megy. JSFiddle itt. Tehát pl. hiába van az utolsó pár paragraphnak osztályra megadva, nem ugrik fel semmilyen figyelmeztető ablak. Mit rontok el?
Sk8erPeter linkelt oldala alapján csinálgattam, amit mégegyszer köszönök, de ez a waypoints nem nagyon akar működni.
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Update 09.05. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest