Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm szépen a tippet, megismerkedtem a animation.css és a JQuery féle együttes animációkkal, nagyon jól néznek ki az oldalamon. Megy a hover, click funkcióval is szépen, viszont, az automatikus késleltetett animációt waypointssal még mindig nem sikerült belőnöm. Pedig ez lenne a kulcsa a header rész görgetés általi opacity csökkenésének, valamint az oldalon található szöveg (kép) animációkra, ami a júzer görgetésére következik be a lentebbi részeken. One page design által felépített oldalról van szó, ha ez valakit érdekelne.

Tehát a kérdésem a következő. Próbáltam JSFiddleben is összerakni a dolgot, nem megy. JSFiddle itt. Tehát pl. hiába van az utolsó pár paragraphnak osztályra megadva, nem ugrik fel semmilyen figyelmeztető ablak. Mit rontok el?
Sk8erPeter linkelt oldala alapján csinálgattam, amit mégegyszer köszönök, de ez a waypoints nem nagyon akar működni.
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Precision 5540 15.6" 4K OLED i5-9400H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó 120-140mm ventillátorok - több féle, több db
- Samsung Galaxy Book 5 360 / Ultra 7 256V / 16GB / 512 SSD / FHD touch OLED / Wifi 7 / dobozos
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő