- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
Sziasztok!
összetettebb kérdés:
volna egy futás közben ajax-szal frissülő oldal. a probléma a következő:
ami még betöltés elején, egyből megjelenik table, az külön van a hozzá appendelt table elemektől.
példa:
betöltéskor: <table> <tr> ...... </tr> </table> <- ez lesz betöltés után, pedig én azt szeretném, hogy ne zárja le a table-t, vagyis hogy legalább frissítéskor ez olyan formában legyen, hogy a ...-be kerüljön BELÜLRE az új adatsor. jelenleg a /table tag után jön, újranyitott <table> tag nélkül, <tr> tag-ek közt. megoldható ez valahogy?másik:
szeretnék a table sorainak aktuális indexével számolni. hogyan tudom ezt lekérni úgy, hogy annak a tr-nek a sorszámát adja meg egy adott osztályon belül (ne az összes tr-t nézze, csak egy bizonyos osztályba tartozóak (class="xxx")), amelyikre korábban rákattintva egy custom jobb gombos menü jött be? (ilyenkor ha a custom menüben elmegyek afölül az elem fölül, akkor változik az érték, vagy mivel nincs focusban a lap, ezért ezzel nem kell foglalkoznom, és ahol zajlott a katt, az marad az érték?)köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest