Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"szívesebben láttam volna explicite kibontva ezt a (szerintem) mákos tésztát, de a szerzőnek más volt a véleménye."
Hogy kellett volna "explicite kibontani"? Magyarázza el a JavaScript vagy jQuery alapjait?
Vagy nem tudom, mire gondolsz.
Egyébként a kóddal nincs baj, ez így elég átlátható.Tulajdonképpen röviden paraméterként átad egy objektumot, amiben az onChange és onSelect eseményekre mutató függvénypointereket tárolja (tehát milyen függvények hívódjanak meg az események bekövetkeztekor), második paraméterként pedig egy anonim függvényt ad át.
Ezt más szintaktikával is meg lehetett volna írni akár, pl. így:
var faszaObjektum = {
onChange: updatePreview,
onSelect: updateCoords,
aspectRatio: 1
};
$('#target').Jcrop(faszaObjektum, function () {
// Use the API to get the real image size
var bounds = this.getBounds();
boundx = bounds[0];
boundy = bounds[1];
// Store the API in the jcrop_api variable
jcrop_api = this;
});De egybevonva látszik, mivel hívod meg a Jcrop-ot az adott DOM-elemre. Ez ízlés kérdése, hogy írod meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy nem tudom, mire gondolsz.