Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
javamonk
újonc
Van egy java ee (jsp & servlet + mysql) projektem, amiben szeretném megvalósítani az alábbit:
Az egyik jsp oldalon az egyik gomb megnyomására egy egyszerű animáció indul el:
egy alakzat vízszintesen mozog "a" pontból "b" pontba.
A mozgó alakzat sebességét a mysql adatbázis egy mezőjének értéke határozná meg. Tehát pl ha az adott mezőben 1 van, akkor az alakzat lassabban éri el a "b" pontot, ha 2, akkor gyorsabban.
Általánosságban hogyan lenne érdemes hozzálátni a megvalósításhoz, miben gondolkodjak, pl, ami az animációt illeti? Javascript?
És hogyan jut el az adatbázisból származó információ az animációt megvalósító kódig?
(jdbc megy...) -
javamonk
újonc
válasz
Drizzt #11279 üzenetére
Dinamikus weboldal készítéséhez, de mivel kezdő vagyok, az is egy kérdés persze, hogy egyáltalán érdemes-e tanulni a Java EE-t.
Még nem láttam elég videót, nem olvastam elég cikket, hogy felmérjem, mi a legnaprakészebb tudás, amit érdemes megszerezni, ha az ember a Java nyelvet kezdte el tanulni, majd weboldalakat szeretne ksézíteni. -
javamonk
újonc
Java EE tanulásához, (dinamikus weboldal készítéséhez) melyik tárhelyszolgáltatót válasszam?
Nem otthoni környezeten szeretnék gyakorolni, hanem "egy kicsit élesebb" környezetben. Továbbá jól jöhet, ha valakinek/cégnek majd meg is akarom mutatni, amit készítek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest