- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
pawee
tag
na eddig eljutottam nagyjábó megyeget a dolog, már scak annyit szertnék kérni segítségül hogy a HTTP kódokat hogytom kierőszakolni, és a fájlokat lementeni a szerverről?
public class ddd {
public static void main(String[] args) {
// TODO Auto-generated method stub
try {
String data = URLEncoder.encode("key1", "UTF-8") + "=" + URLEncoder.encode("value1", "UTF-8");
data += "&" + URLEncoder.encode("key2", "UTF-8") + "=" + URLEncoder.encode("value2", "UTF-8");
String hostname = "startlap.hu";
int port = 80;
InetAddress addr = InetAddress.getByName(hostname);
Socket socket = new Socket(addr, port);
String path = "/";
BufferedWriter wr = new BufferedWriter(new OutputStreamWriter(socket.getOutputStream(), "UTF8"));
wr.write("POST "+path+" HTTP/1.0\r\n");
wr.write("Content-Length: "+data.length()+"\r\n");
wr.write("Content-Type: application/x-www-form-urlencoded\r\n");
wr.write("\r\n");
wr.write(data);
wr.flush();
// System.out.println(socket.toString());
BufferedReader rd = new BufferedReader(new InputStreamReader(socket.getInputStream()));
/**String line;
while ((line = rd.readLine()) != null) {
}**/
wr.close();
rd.close();
} catch (Exception e) {
} -
pawee
tag
sziasztok
nekem kellene írnom egy kötprogit java-ban, persze nem szeretnék senkit megkérni erre, csak segítséget.
ez a feladat:
A programnak egy WEB-szerverhez kell csatlakoznia, és a felhasználó által kért oldalt kell lementenie egy file-ba. Az ismertebb hibakódok esetén magyarul írjuk ki a hibát. A program támogassa a GET és POST típusú paraméterek átadását, Cookie-k küldését/fogadását is.(+)a kérdés pedig az lenne, hogy a hibakódokat hogy kapom meg a szervertől?
milyen az a get post típusú param. átadás? -
pawee
tag
Hello most kezdtem a suliban java-t tanulni és érdeklődni szeretnék, hogy tudtok-e ajánlani vmi jó java könyvet vagy az angster erzsébetes tökéletes?vmi jó IDE felületet?(linux alá) eclipse?
és egy jó feladatgyűjti érekelne mint pl a juhász-kósa-pánovics féle java gyak könyv...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged