Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Ez így nagyon messze van.. Ha socket osztállyal akarod megoldani, akkor a HTTP protokoll szükséges részeit neked kell implementálnod. Nem véletlenül mondtam a HttpURLConnection tippet.
Itt egy példa fájl letöltés : [link]Itt a HttpURLConnection osztály leírása. Ott a lényeg a getResponseMessage() és a getResponseCode(), ami a HTTP válaszkódot tartalmazza.
-
Lortech
addikt
GET és POST a HTTP GET ÉS HTTP POST metódusok. Annyi a dolgod, hogy a kapcsolat felállításnál / lekérésnél beállítod valamelyiket. A lényegi különbség, hogy GET esetén maga az URI tartalmazza a paramétert ( pl index.php?x=10), POST esetben pedig a lekérés törzsébe kell tenni. Ha a HttpURLConnection osztállyal csinálod, akkor ennek a setRequestMethod metódusával kell beállítanod.
Cookie kezelés annyi, hogy a lekérés fejlécében (header) kell elhelyezni a cookiet ("Cookie"), eredménynél pedig kiszedni a headerből ("Set-Cookie").
Hibakódot úgy kapod meg, hogy a lekérés küldése után a HttpURLConnection példányod getResponseCode() függvényét meghívod és megvizsgálod, hogy milyen HTTP válaszkódot ad vissza. A HttpURLConnection osztály tartalmazza az összes lehetséges válaszkódot statikus mezők formájában, pl: HttpURLConnection.HTTP_OK (200-as kód) azt jelenti, hogy teljesíthető volt a lekérés. -
loszerafin
senior tag
Szia
Linux alá NetBeans5.5
http://www.netbeans.org/
Nálam néha lefagy, akkor bezárom a konzolt, amiből indítottam, és akkor újra konzol ablak, netbeans.
Javas ''könyv'':
http://java.sun.com/docs/books/tutorial/
Feladatgyűjtemény: nem ismerem a Juhász-... félét.
De:
http://www.javapassion.com/javaintro/#Software
Igaz, ezt se próbáltam...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest