- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoshhh
csendes tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Hú erre rá nem jöttem volna,hogy "darabolni"kell a fájlt. Nézegettem a hexa hely adatokat,de nem akart stimmelni. így már oké. Nagyon köszönöm. Egyébként létezik erre valami automatizálás ? Adott egy olyan szöveg,ahol van mondjuk 100 szó. Én módosítom az elsőt,utána ugye 99 pozíciót kell kézzel megadnom. Viszont láttam már olyat hogy valaki 5 perc alatt csinált egy módosítást,pedig ott több száz kifejezés volt.
Van erre valami ?
Köszönöm -
akoshhh
csendes tag
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem egy számomra bonyolult dologgal kapcsolatban. Adott egy autó navi rendszere,amin kis módosítást kéne végrehajtani. Kinyertem a lényeges fájlt ,ez nem kérdés,amit szerkesztés után visszatöltök. A gond az hogy számomra ismeretlen kódolást tartalmaz,egy része olvasható,de valahogy ki kéne találni hogy milyen programmal lehet értelmezhetővé tenni,szerkeszteni aztán visszakódolni.
Sajnos én nem jutottam előbbre,tudtok javasolni valakit/valamit ?
Az alap fájl a texts.jar,amit ha kibontok,akkor benne vannak a nyelvi fájlok .data kiterjesztéssel.
Van megoldás hogy rájjöjjünk,milyen program "eszi"meg ?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ráugorhatnak a Samsung 2 nm-es node-jára a TSMC megrendelői
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- További aktív témák...
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest