- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Anker Charger (140W, 4-Port, PD 3.1) laptop, mobil, tablet töltő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- GoodSpeed: ASUS RT-BE92U WiFi 7 router a felsőházból
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vadászmenyét
aktív tag
Gondolom még parancssorból dolgozol, és ez így is van jól az elején nem szabad semmilyen IDE-t használni. Én anno a parancssor + Notepad párossal kezdtem, meg persze a jó öreg Totalcommander is ott volt filemásolási segítségnek. Csináltam egy batch file, amibe benne volt a classpath beállítási parancs. Amelyik könyvtárba éppen írtam egy progit, odamásoltam a batch file-t és onnan parancssorból, mindig be tudtam állítani a classpath egyszerűen.
Jól hangzik :-). Igyekszem.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Mi a hibaüzenet? Mert nem értettem a problémát
"Tehát a javac. Root java ment, utána a java Root már nem... CLASSPATH és PATH rendben van. Ötlet?"
(Lehet, hogy valamit félreértettem, de ..) Nem inkább ez lenne a helyes sorrend:
1) Root.java ment
2) javac Root.java
3) java RootKipróbáltam és itt működött.
Bocs, ismét a CLASSPATH volt szar... megoldottam, azért köszönöm. Üdv: Csaba
-
Vadászmenyét
aktív tag
Mi a hibaüzenet? Mert nem értettem a problémát
"Tehát a javac. Root java ment, utána a java Root már nem... CLASSPATH és PATH rendben van. Ötlet?"
(Lehet, hogy valamit félreértettem, de ..) Nem inkább ez lenne a helyes sorrend:
1) Root.java ment
2) javac Root.java
3) java RootKipróbáltam és itt működött.
Bocsánat, tehát a "javac Root.java" ment, lefordította, majd utána ki akartam próbálni a "java Root" parancsal, de erre ezt a hiba üzenetet kaptam:
"Error: Could not find or load main class Root" -
Vadászmenyét
aktív tag
Üdv! Megint nem kóser valami... Másik kód esetében már nem működik a java. dolog... Root nevü alkalmazás, a kódja:
class Root {
public static void main(String[] arguments) {
int number = 225;
System.out.println("The square root of "
+ number
+ " is "
+ Math.sqrt(number) );
}
}Tehát a javac. Root java ment, utána a java Root már nem... CLASSPATH és PATH rendben van. Ötlet?
-
Vadászmenyét
aktív tag
-
Vadászmenyét
aktív tag
-
Vadászmenyét
aktív tag
-
Vadászmenyét
aktív tag
-
Vadászmenyét
aktív tag
-
Vadászmenyét
aktív tag
-
Vadászmenyét
aktív tag
-
Vadászmenyét
aktív tag
-
Vadászmenyét
aktív tag
-
Vadászmenyét
aktív tag
-
Vadászmenyét
aktív tag
-
Vadászmenyét
aktív tag
-
Vadászmenyét
aktív tag
Rendben eddig megvagyok, értelmezte is a .java-mat, .class lett belőle, azonban most a java parancsal nem tudom indítani az adott .class kiterjesztésű fájlt. Ötlet?
-
Vadászmenyét
aktív tag
Sziasztok. Most kezdtem a java programozási nyelvel foglalkozni. Olyan problémába ütköztem, hogy megírtam leírás segítségével a Hello World! általánosan elterjedt programot experanto nyelven, windows jegyzettömbel, majd parancssorban beléptem abba a mappába ahol ez található, probáltam lefuttatni a javac-al de nem sikerült. java develompment kitem van 7-es verzió. Windows 7-em van. A parancssor azt irja nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötetfájlként. Segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok