Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanci
aktív tag
JBuilder X Foundationt használok. Ingyenesen letölthető és tanulási célokra használható.
Van is ilyen menüpont, hogy ''Native Executable Builder'' de nem aktív.
Nekem nem is natív fordító kéne, hanem az, hogy lehessen dupla klikkel indítani mint egy normál alkalmazást. Jar-ba sikerült már összeraknom, így legalább nincs húsz osztály, de még mindig csak parancssorból tudom indítani. -
stanci
aktív tag
hurrá java topic. Kár, hogy csak most vettem észre.
Nem tudjátok, hogy lehet jar fájlból futtathatót csinálni. Úgyértem, hogy duplaklikk és menjen mintha egy exe-t indítanék. Nem natív fordító kell, hanem, hogy normálisan bytekódból fusson.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen notebookot vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest