- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
dantes
tag
Jó, abban igazad van, hogy általános esetben, ha tényleg egy értelmes ciklusmag van, akkor a benne deklarált változók nem jönnek létre és szünnek meg minden iterációban. Ezt inkább csak szemantikailag lehet így képzelni.
A te hozzászólásodban meg az zavart, hogy csak simán kiraktad a ciklusmagból a változót.
Már így is túl sok volt erre a kérdésre. -
Lortech
addikt
Nem, nem mondtam ilyet.
Még azt sem mondtam, hogy pont ezt csinálja a fordító. C# alatt megmondom neked assemblyre, java-nál nem tudom. Szemantikailag viszont így kell elképzelni. Ha mondjuk egy újabb blokkba rakod az egészet, akkor mindjárt nem látszik kívülről..., de tök mindegy, nem találgattam, csak választ adtam, hogy kell elképzelni.
De te aztán még úgy jól tudod, írsz egy totál hülyeséget aztán én vagyok a hülye..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Villanyszerelés
- Kutya topik
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- További aktív témák...
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD,,Win.11
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD?,jó akku,szép áll.
- Asus Phoenix NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még azt sem mondtam, hogy pont ezt csinálja a fordító. C# alatt megmondom neked assemblyre, java-nál nem tudom. Szemantikailag viszont így kell elképzelni. Ha mondjuk egy újabb blokkba rakod az egészet, akkor mindjárt nem látszik kívülről..., de tök mindegy, nem találgattam, csak választ adtam, hogy kell elképzelni.