- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dantes
tag
Jó, abban igazad van, hogy általános esetben, ha tényleg egy értelmes ciklusmag van, akkor a benne deklarált változók nem jönnek létre és szünnek meg minden iterációban. Ezt inkább csak szemantikailag lehet így képzelni.
A te hozzászólásodban meg az zavart, hogy csak simán kiraktad a ciklusmagból a változót.
Már így is túl sok volt erre a kérdésre. -
Lortech
addikt
Nem, nem mondtam ilyet.
Még azt sem mondtam, hogy pont ezt csinálja a fordító. C# alatt megmondom neked assemblyre, java-nál nem tudom. Szemantikailag viszont így kell elképzelni. Ha mondjuk egy újabb blokkba rakod az egészet, akkor mindjárt nem látszik kívülről..., de tök mindegy, nem találgattam, csak választ adtam, hogy kell elképzelni.
De te aztán még úgy jól tudod, írsz egy totál hülyeséget aztán én vagyok a hülye..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Programozás topic
- Nem tud dönteni a múlt és jelen közt az Epomaker billentyűzete
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Microsoft Excel topic
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még azt sem mondtam, hogy pont ezt csinálja a fordító. C# alatt megmondom neked assemblyre, java-nál nem tudom. Szemantikailag viszont így kell elképzelni. Ha mondjuk egy újabb blokkba rakod az egészet, akkor mindjárt nem látszik kívülről..., de tök mindegy, nem találgattam, csak választ adtam, hogy kell elképzelni.