- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Ez mondjuk nem feltétlenül igaz.
Maximum annyi, hogy a különféle tiszta JS frameworkok alapvetően HTML alapúak és a JS csak amolyan kiegészítő. Dinamikus formkezelés, eventek, stb.
A GWT meg full JS, tehát a HTML oldalak is JS kóddal épülnek fel és kerülnek a DOM-ba. Lehet deklaratíve is kódolni, lásd UIBinder, de az elkészült kód az ugyanaz lesz.
A nem feltétlenült úgy értem, hogy pl. JQuery vagy AngularJS segítségével is lehet olyan kódot írni, amiben egy darab HTML nincs, de nem ez a design pattern ezekben.
A legnagyobb előnye egyébként a GWT-nek az említett JS framework halmazzal szemben, hogy JAVA. Minden design pattern, stb. használható. Nekem sosem volrt kedvem JS design patterneket megtanulni
-
Aethelstone
addikt
Közvetlenül nem.
Ha valami hákolni akarsz, akkor vagy osztályt extendálsz vagy natív JS kódot is tudsz írni a Java forrásba!!!!!!, de azt is a GWT fogja fordítani, ergó a végeredmény mindig egy menedzselt, a lehetőségekhez képest optimális kód lesz.
Végső esetben meg előveszed a GWT forrást, ami opensource és közvetlenül teszed, amit tenned kell. Viszont a végeredmény ismét csak menedzselt lesz. Optimális nem biztos, ha rosszul nyúlsz hozzá.
Kb. 3 éve GWT-zek. Ezidőalatt komoly projektek fordultak meg a kezem között, kb. 2 alkalommal kellett natív JS kódot írnom a forrásba. Az egyik egy SHA1 algoritmus volt, a másik pedig a window.open újragondolása, mert a GWT-s Window.open() implementáció nem ad vissza handlert. Kb. 5 sor volt
-
Aethelstone
addikt
-
DopeBob
addikt
Megnézegetem, hogy itt miket lehet fellelni, köszi. Codingbat-ot nézegettem eddig. Valami olyasmit keresek, ami azért nem az egy-két osztályos minifeladat, hanem egy fokkal bonyorultabb, jó gazdag magyarázattal, hogy mi miért lett úgy megvalósítva, ahogy. Mondjuk ez nem is igazán java specifikus, inkább OOP, de ha java nyelven van hozzá a példa, az mégjobb
-
adam_
senior tag
Nagyon szépen köszönöm, akkor keresem az oldal tulajdonosát. Később pedig meg téged, ha elakadnék.
Számomra eddig csak ezek adottak:
ISP user,ISP pass
FTP user, FTP pass
DB user, DB name, DB passGondolom itt még kellene egy FTP kiszolgáló név is. A DB azonosítókat hogy használhatnám? Valamint az ISP-t (Eclipsbe?))
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali játékos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest