- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Akit esetleg érdekel, udemy-n minden képzés 10€ még pár napig.
-
DopeBob
addikt
Sziasztok
egyszerű java-s jaték, kezdőknek, hátha segít valamit. Tegnap találtam, jópofa. Code Hunt C# vagy Java
-
DopeBob
addikt
Megnézegetem, hogy itt miket lehet fellelni, köszi. Codingbat-ot nézegettem eddig. Valami olyasmit keresek, ami azért nem az egy-két osztályos minifeladat, hanem egy fokkal bonyorultabb, jó gazdag magyarázattal, hogy mi miért lett úgy megvalósítva, ahogy. Mondjuk ez nem is igazán java specifikus, inkább OOP, de ha java nyelven van hozzá a példa, az mégjobb
-
DopeBob
addikt
Tud esetleg valaki valami jópofa oldalt, ahol java oop gyakorló feladatok vannak megoldással/magyarázattal együtt? Java SE általános dolgok, főleg, tudás meg egy alap java, Head First könyv elolvasva, jól megértve
-
DopeBob
addikt
válasz
WonderCSabo #3440 üzenetére
Egy kezdőnek szerintem tökéletes, érdekes, nem unalmas. Nyilván egyik sem egy referenciakönyv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- PlayStation 5
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Mini-ITX
- Ford topik
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged