Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Okos?telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Aethelstone
üzenetére
Nem ismerem a GWT-t, de én már helyenként a JQuery-vel is úgy vagyok, hogy kezd kicsit túl sok lenni, és helyenként nagyon drasztikus teljesítmény különbség tud lenni attól függően hogy melyik functiont használja az ember ugyanarra a feladatra. Pedig ugye elvileg nem kéne így lennie. Ehhez képest egy java kódból js kódra fordítás nagyon meredeknek hangzik számomra... persze nyilván egy általános honlapnál rendben van (csak oda meg minek java kód), de ha erőforrás igényeset kell alkotni, akkor jó eséllyel úgyis bele kell nyúlni "kézzel"... akkor meg már valahol a lényege, a jó átláthatóság veszik el. De én csak koca javás vagyok, szóval nyugodtan cáfoljatok meg

-
floatr
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Szvsz ez az alapvető problémája a GWT-nek, hogy nem az a vége, amiből elindulsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hobby elektronika
- Jövedelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Wuthering Waves
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest