Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Aethelstone
üzenetére
Nem ismerem a GWT-t, de én már helyenként a JQuery-vel is úgy vagyok, hogy kezd kicsit túl sok lenni, és helyenként nagyon drasztikus teljesítmény különbség tud lenni attól függően hogy melyik functiont használja az ember ugyanarra a feladatra. Pedig ugye elvileg nem kéne így lennie. Ehhez képest egy java kódból js kódra fordítás nagyon meredeknek hangzik számomra... persze nyilván egy általános honlapnál rendben van (csak oda meg minek java kód), de ha erőforrás igényeset kell alkotni, akkor jó eséllyel úgyis bele kell nyúlni "kézzel"... akkor meg már valahol a lényege, a jó átláthatóság veszik el. De én csak koca javás vagyok, szóval nyugodtan cáfoljatok meg

-
floatr
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Szvsz ez az alapvető problémája a GWT-nek, hogy nem az a vége, amiből elindulsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest