Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano
    titán

1: Netbeans nem lesz kevesbe hasznalhato attol, hogy kevesbe nepszeru. Ha az megy, akkor semmi gond nincs azzal, ha azt hasznalod. Ha hosszutavon Java-znal, akkor mondanam, hogy IntelliJ, de az egyik legjobb fejlesztonk a mai napig Netbeanst tol, es ettol meg teljesen jol mukodik minden.

2) Wildfly vagy Wildfly Swarm, ha EE kell

3) Most azt dontsd el, hogy EE vagy sem. Ha nem akarsz EE-t, akkor Spring Boot peldaul (bar szerintem boven tul sok magic van benne), ha nem szereted a tul sok varazslatot, akkor Dropwizard. Spring vagy Dropwizard eseten nincs szukseg appszerverre, tehat nem kell se Glassfish, se WF.

"Netbeans nem lesz kevesbe hasznalhato attol, hogy kevesbe nepszeru.": ezt értem, csak a kérdés az, lesz-e, aki fejleszti, javítgatja a bugokat. mert a webjükön a release map szerint 2016. vége felé lenni kellett volna 8.2.1-esnek, de nincs. nem jött be az eclipse, de inkább a projekt elején váltanék, mint közben, ha muszáj.

ahhoz, amit csinálni kellene, szerintem nem kell ee.

"Spring vagy Dropwizard eseten nincs szukseg appszerverre, tehat nem kell se Glassfish, se WF.": és akkor min fogom futtatni? eddig glassfisht használtam, nem dobnám ki, ha nincs súlyos ellenérv.

Új hozzászólás Aktív témák