- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Na ez az az irány, amit nem kéne erőltetni.
Javaslom, szervezd EJB-be az üzleti logikádat és az adathozzáférést, és azt injektáld a JSF managed beanbe. Mert az nem arra való, hogy direktben JPA-zz és tranzakciót kezelj benne.
AZ EJB-be pedig injektáld az entitymanageredet pl. az általam fentebb írd módon. Így nem kell foglalkoznod az entitymanager létrehozásával, életciklusával (pl. hogy többször létrehozod a factory-t, mint ahogy tetted).
BalusC tutorialjait, megoldásait érdemes olvasni, ő jó forrása a JSF-fel kapcsolatos megoldásoknak: [link]JAAS-hoz: a login-config.xml az jboss szerinti leíró, wildfly-on máshogy néz ki.
wildfly login module pl (standalone.xml vagy domain.xml megfelelő profiljában):<security-domain name="xysecdomain">
<authentication>
<login-module code="org.jboss.security.auth.spi.DatabaseServerLoginModule" flag="required">
<module-option name="dsJndiName" value="ds jdni név"/>
... többi opció ...
</login-module>
</authentication>
</security-domain>De mindez megtehető webes admin konzolból is.
Aztán jboss-web.xml-ben kell egy <security-domain>xysecdomain</security-domain> hivatkozás, ami a webalkalmazásodat összekapcsolja a security domainnel wildfly-ban.selectItem vs enum passz, szerencsére már rég JSF-eztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged