Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Ha a kérdés az, hogy metódusok közt változó mennyiségű argumentumot átadni hogyan lehet, akkor itt van a válasz [link]. Ha az a probléma, hogy hogyan változtatod az SQL-t, arra én query builder megoldásokat szoktam csinálni az aktuális framework szerinti eszközökkel. Lehet if-else ágakban összevagdosni a SQL stringet, lehet használni hibernate vagy JPA criteria API-t, van JOOQ vagy QueryDSL, ami szintén támogat feltételes buildelést bizonyos mértékig.
Ezek közül a legpöpecebb szerintem a JPA+Spring Data+QueryDSL kombináció, amit meg lehet támogatni igény szerinti SQL buildeléssel.Ha mindez csupán egy kis feladat, akkor javaslom a legegyszerűbb if-else + StringBuilder megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eaton 9PX3000IRT2U UPS - Szünetmentes tápegység - Új ára 1- 3 Miilió Ft
- DELL Smart UPS DLT1500i- Szünetmentes tápegység
- APC Smart UPS 1500 - Szünetmentes tápegység
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi