Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Én eleve irtózom az ilyen "fejből" tudni kell dolgokat számonkéréstől. Az én gondolkodásmódom nem abból áll, hogy tényeket az agyamból előrángatok, hanem hogy gondolkozom, és az ehhez szükséges tárgyszerű tudást, meg az annak megfelelő helyről előveszem.
Annak ellenére, hogy lassan 20 éve az informatikában dolgozom és elég széles spektrumban végeztem feladatokat, -ebből az utóbbi 8 évben aktív java fejlesztőként-, valószínű elbuknék az ilyen kvízkérdéseken. (egy ciklus vázát, még ma is az Eclipse code-assist segítségével rakom össze).Szerinte ne aggódj! Ha junior, kezdő fejlesztőt keresnek akkor annak megfelelő kérdéseket fognak feltenni (pl.: pont a pár hozzászólással ezelőtt felmerül static kulcsszó jelentését).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M, i5 14400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1TB M.2 SSD, 750W
- Corsair K100 Air wireless mechanical keyboard (tactile switch)
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest