Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Szerintem, ha értesz a Groovy-hoz, vagy előtte fejlesztettél a Ruby in Rail-ben akkor a Grails-ben lehet "közepes" méretű alkalmazást is készíteni. Kicsiket, szerintem tényleg gyorsan lehet létrehozni.
De valahogy én is úgy látom (bár perfekt nem vagyok még), hogy csak kisebbekhez használható jól és gyorsan.
De majd a nyár végén erre visszatérhetünk, akkor már a Spring-et is ismerni fogom. (Bár a Grails elméletben a Spring-re épül, és ők is támogatják, de valahogy van egy butított hegesztett érzése az egésznek még... nekem)
Azonban a MongoDB driver Grails alá, hááááát, nem olyan jó... (Nekem nem tetszik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Amazon Kindle
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Idő előtt kiderülhetett a Forza Horizon 6 megjelenési napja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Napelem
- CES 2026: nagyra nőtt 120 Hz-en a Dell
- Spórolós topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest