Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pakriksz
    őstag

Az appenginere csak annyit, hogy sajnos ez az informatika ilyen, hogy néha meg kell tanulni új dolgokat.
    Az utf8-ra nem tudok hirtelen mit mondani, szerintem annak container szinten nem kéne problémát okoznia, vagy be lehet állítani. (az alábbi linken van egy példa karakter kódolás megváltoztatására)
    Az utolsó bekezdésre viszont állíts be egy szervletet, mint index.html, tehát a defaultra. van külön ilyen beállítás, és onnan indíthatsz belső requestet más szervletekre is valamilyen input paraméter alapján. Lehet, hogy filterrel is meg tudod oldani: http://www.oracle.com/technetwork/java/filters-137243.html

ja csak nincs kedvem az 5000. dolgot megtanulni mert egyesek mindig kitalálnak valami újat (ami semmi pluszt nem ad hozzá), csak azért hogy nehogy szabványos legyen...

"Az utf8-ra nem tudok hirtelen mit mondani, szerintem annak container szinten nem kéne problémát okoznia," pedig okoz, az állítólagos "hibás" requesteket ki is hagyja a feldolgozásból, egyébként tényleg nem utf-8... hanem windows-12akármennyi, és ez a requestben is benne van.

Most a dotclouddal próbálkoztam, deployoltam ráa servletem war ként. Az index.html elérhető ugyanúgy ahogy tomcaten lehetett, de a servlet sehogy, mindig 404.
    Annotációval volt megadva eredetileg, akkor nem volt jó. Beírtam hát a web.xml-be is serlvet mappingra... úgy sem jó, már minden kombináció megvolt

Új hozzászólás Aktív témák