Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
lanszelot #12091 üzenetére
hogy int: hat az int x =5; utan az x is int... de amugy 1. ott az ide, menj az utolso tag [one] fole, nem jon fel buborekban, h mi az? 2. log-old ki az erteket
az R.drawable.one _nem_ string, egy azonosito [ok, egyszerusitve], nem egyezik az "R.drawable.one" stringgel. Igen, backend-es voltam vilag eletemben de hallottam hiret hogy frontend egyes technologiaiban ez csiki-csuki... itt nem [ill. kerulendo, mint korabban angolul is, meg tolem is elhangzott].
csinalj csak ennyit:int imageId = R.drawable.one;
imageView1.setImageResource(imageId);
Ha ez elfut, akkor menjunk tovabb. Ha nem, hibauzenetet mutasd.
[az termeszetesen _nem_ varhato, hogy az imageId -nak barmi koze lesz a 'one'-hoz, lehet h csak nemletezo id-val probaltad, az id nem feltetlen folytonos, sot, az inkabb index nevet kapna]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest