Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
axioma
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Így sikerült:
ImageView viewNr = imageView1;
int imgId = R.drawable.one;
viewNr.setImageResource(imgId);Így már be tudom rakni for ciklusba, tömbbe, method-ba.
Viszont ezzel teljesen felborul az adat tipusok.
Mivel ebben az esetben int nem egész szám.
Ha viszont azt nézem hogyan használja, akkor minden boolean, mert a cpu 0 és 1 -eseket értelmez.
Tehát nem értem hogy int a String, ami nincs idézőjelben. -
válasz
axioma
üzenetére
El fog futni, mert az R.drawable.* az android által generál resource azonosítója lesz.
pl src/drawable/one.png => R.drawable.one
R az android által generált resource osztály, amiben lehet csomó bepakolt resource azonosítója és azon keresztül lehet ezekre hivatkozni. Ezért is lesz int az értéke amit ki lehet debugolni, de amúgy lényegtelen, hogy mi is az.
@lanszelot: Egyszerűbb lenne ha felraknád a kódod valahova, pl github-ra és viszonylag gyorsan meglenne a megfejtés. A hiba pedig amit ír csak szemantikai hiba, nem runtime vagy fordítási. Szerintem rossz helyre másoltad be a kódot vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 1TB gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest