Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
válasz
Szmeby
üzenetére
Nem gondolom, hogy felesleges kötekedés lett volna részemről. Volt ott minden, közösen elfogadott irányelvekkel való szembemenetel újra és újra, túlbonyolított kód (többszáz sor, ami pár tíz sorra redukálható), unorthodox megoldások pl hashmapből key alapján for looppal érték visszakeresése, funkcionális hibák, nem azt implementálták, amit a ticket kért vagy 5 requirementből csak 4-et sikerült implementálni, stb.
De most ez nyilván rosszul jön le, mert az látszik, hogy egy embernek több másikkal volt konfliktusa és a többségnek általában igaza van. Azért utólag 1 emberről megtudtam, hogy amikor lekérték arról a projektről, akkor több más ok mellett az is elhangzott fentről, hogy rendszeresen túl sok olyan dolgot találtam a PR-jeiben, amit nem nekem kellett volna megtalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest