Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
válasz
Szmeby
üzenetére
Nem gondolom, hogy felesleges kötekedés lett volna részemről. Volt ott minden, közösen elfogadott irányelvekkel való szembemenetel újra és újra, túlbonyolított kód (többszáz sor, ami pár tíz sorra redukálható), unorthodox megoldások pl hashmapből key alapján for looppal érték visszakeresése, funkcionális hibák, nem azt implementálták, amit a ticket kért vagy 5 requirementből csak 4-et sikerült implementálni, stb.
De most ez nyilván rosszul jön le, mert az látszik, hogy egy embernek több másikkal volt konfliktusa és a többségnek általában igaza van. Azért utólag 1 emberről megtudtam, hogy amikor lekérték arról a projektről, akkor több más ok mellett az is elhangzott fentről, hogy rendszeresen túl sok olyan dolgot találtam a PR-jeiben, amit nem nekem kellett volna megtalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Építő/felújító topik
- Last Epoch
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen autót vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B7VF-441 2,5+ év gar. WIN11 Pro ,magyar, AMD Ryzen 5 , 32GB RAM, 512GB SSD, RTX4060 8GB
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen 3 i9-10885H/32GB RAM/1TB/GTX1650Ti
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 6 Ultra 7-265U/32GB/256/Touch/FHD/Gari/új
- Ryzen 9 5900X / RTX 3080 Ti / 64GB RAM Brutál workstation & gamer gép (Fractal, csendes)
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- darkFlash Shadow Pro
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest