Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Drizzt
üzenetére
Jelenleg egy ilyen Udemy-s anyagom van. Ez megfelelő lehet szerinted? Nekem jónak tűnik a content alapján.
Illetve találtam a YT-on magyar nyelvű anyagot is. A San Franciscoból jöttem csatornán Spring Boot ismeretek címmel.
A magyar nyelvűvel kezdeném, mert az angol lassabban megy kicsit sajnos (még). Gondolom nem gond, ha két külön helyről jön infó. Átfogóbb képet kapok. Igazából nem rohanok sehova csak veszett módon érdekel a Java és most lett egy kis időm.
Eddig PHP vonalon dolgoztam, kevéske OOP-vel sajnos a régi projectek miatt, mindenféle framework nélkül. A JAVA mellett állt rá az agyam is az OOP szemléletre. De ez egy másik történet ...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest