Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan feladatom JAVA nyelvben, miszerint készítenem kell egy olyan alkalmazást amely segítségével úthibákat(kátyú, tárgy az úton, stb....) tudok bejelenteni. Na most itt kezdődik a problémám. Windows rendszer nem túl jó szerintem, mert mire hazaérnek az emberek elfelejtik bejelenteni az úthibát. Az eddigi telefonjaim mindegyik apple készülék volt és erre úgy tudom nem lehet JAVA nyelvben fejleszteni rá.(Kereséseim alapján ez jött le)
Úgy érzem maradt az android. Van itthon egy androidos tabletem, ezen esetleg tudnék tesztelni, futtatni.A kérdésem az lenne, hogy ti mit ajánlanátok? Fejlesszem androidos készülékre? Esetleg van valami netes dolog ami jó lehet? Lényeg, hogy JAVA nyelven kell íródnia. A készülék az mindegy, hogy mi, amin fut.
köszönöm szépen

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Autós kamerák
- 3DMark 11 eredmények
- Ma van a szülinapom
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- További aktív témák...
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest