- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan feladatom JAVA nyelvben, miszerint készítenem kell egy olyan alkalmazást amely segítségével úthibákat(kátyú, tárgy az úton, stb....) tudok bejelenteni. Na most itt kezdődik a problémám. Windows rendszer nem túl jó szerintem, mert mire hazaérnek az emberek elfelejtik bejelenteni az úthibát. Az eddigi telefonjaim mindegyik apple készülék volt és erre úgy tudom nem lehet JAVA nyelvben fejleszteni rá.(Kereséseim alapján ez jött le)
Úgy érzem maradt az android. Van itthon egy androidos tabletem, ezen esetleg tudnék tesztelni, futtatni.A kérdésem az lenne, hogy ti mit ajánlanátok? Fejlesszem androidos készülékre? Esetleg van valami netes dolog ami jó lehet? Lényeg, hogy JAVA nyelven kell íródnia. A készülék az mindegy, hogy mi, amin fut.
köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest