Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: A csodálatos mandarin
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
Lortech
üzenetére
Köszi, éééés működik az egyik összefüggős táblába adás már, egy @ManyToOne hozzáadásával. Ennyi kellett. De fura, mert a jpa tools entity-tábla generátor megtalálta enélkül is az összefüggéseket (mert FK-zot), és jól generálta a táblákat ehhez.
A factoryt pedig már static singletonosítottam, és az entity manager is entitykezelő (session scoped) osztályonként singleton.
Másik (szintén kapcsolatban lévő) táblánál, mivel nincs ID-nek való egyedi adat, ezért külön int id van definiálva, simán @GeneratedValue.
De először is, egy hibernate_sequence nevű táblát keresve száll el, de a jpa tools sima sequence nevűt generál. Átneveztem, így elindítva már azon száll el, hogy ebben nincs next_val nevű oszlop IDENTITY stratégiával.
Egyik módszer sem működik. Komolyan olyan buta a perzisztenciaréteg, hogy nem tud egy üres táblában mondjuk csak simán 0-val kezdeni, és mindenféle táblák kellenek neki?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nintendo Switch 2
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest