Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Garry84: Sumák aprós?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
A segítségkérésed itt offtopik. Nem csak a processing vs java miatt, hanem az "oldja már meg valaki helyettem a beadandómat" is.
Ez itt egy fórum, aminek az az értelme, hogy tudást, véleményt osszunk meg.
Te meg privátban kértél segítséged, konkrétumot nem írva, kvázi arra utalva hogy oldja meg helyetted valaki. Hülye lesz bárki minimum órákat beletenni és téged pátyolgatni, csak azért, hogy neked jó legyen.
Van álláshirdetés kategória. Ha azt akarod, hogy csinálja meg valaki helyetted, akkor tedd fel oda a hirdetésed.
Az meg, hogy neked áll feljebb, szánalmas. Magyar ugar? Tanulj, olvass el egy könyvet esetleg, ne másoktól várd a megoldást.
Amúgy meg levelező szakon alapvetés, hogy nem fogják neked szájbarágósan leadni az összes szükséges tudást, azért levelező. Azt feltételezi, hogy a hiányzó részt te rakod mellé. Lehet, hogy tájékozódni kéne mielőtt minden szar, csak a szegény diák nem, akinek dolgoznia kell a tudásért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Apple Watch Ultra - garis 2026.01.17-ig
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3691
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest