- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beleakadtam egy problémába, de már lassan felgyújtom az egészet...
Primefaces (5.3.17) adja a <p:captca ... /> tagot. Szépen bedobom az xhtml-be, majd lerendereli a V2-es captchát. Bepipálom, hogy nem vagyok robot. Elfogadja. Eddig okés. Ezután egy commandButton-el lépnék tovább egy tabView-n de a captcha hibát dob, hogy a beírt szöveg nem egyezik meg a képen szereplővel....vagy valami hasonló. A lényeg, hogy nem működik helyesen a captcha.
Ezzel két probléma van.
1. Képeket dobál fel útjelző táblával...meg egyebekkel.
2. Elvileg semmi exrta nem kell csak a public/private key és a többit tudja magától. Gyakorlatilag a verifyValue résznél eldobja magát.Találkozott már valaki ilyen problémával? Esetleg használt már valaki V2-es kapcsát JSF-es projektben?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videó stream letöltése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- EAFC 26
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest