- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ahogy látom, félreérted, hogy miről szól a programozás
Én azt látom, hogy azt gondolod, hogy bemagolsz egy csomó parancsot, majd neki állsz 8 órában gépelni, és esetleg pár naponta utánanézel valami olyan dolognak amit még nem tudsz. Valójában ez pont fordított. A programozás nagyon kicsi része gépelés csak. Nagy része kutakodás, hogy hogyan lehet a feladatot a legjobban megoldani. Ez régen azt jelentette, hogy kicsaptál jó pár programozó könyvet magad köré, manapság pedig azt jelenti, hogy google google és google. Az időd egy jó részét ezzel töltöd, az időd egy másik részét az agyalással és próbálkozással / teszteléssel. Emellé nagyon keveset gépelsz, és főleg nagyon kevés monoton rutinből jövő dolgot csinálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Samsung ultra watch 2025
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060Super 8GB!
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest