- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ahogy látom, félreérted, hogy miről szól a programozás
Én azt látom, hogy azt gondolod, hogy bemagolsz egy csomó parancsot, majd neki állsz 8 órában gépelni, és esetleg pár naponta utánanézel valami olyan dolognak amit még nem tudsz. Valójában ez pont fordított. A programozás nagyon kicsi része gépelés csak. Nagy része kutakodás, hogy hogyan lehet a feladatot a legjobban megoldani. Ez régen azt jelentette, hogy kicsaptál jó pár programozó könyvet magad köré, manapság pedig azt jelenti, hogy google google és google. Az időd egy jó részét ezzel töltöd, az időd egy másik részét az agyalással és próbálkozással / teszteléssel. Emellé nagyon keveset gépelsz, és főleg nagyon kevés monoton rutinből jövő dolgot csinálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én azt látom, hogy azt gondolod, hogy bemagolsz egy csomó parancsot, majd neki állsz 8 órában gépelni, és esetleg pár naponta utánanézel valami olyan dolognak amit még nem tudsz. Valójában ez pont fordított. A programozás nagyon kicsi része gépelés csak. Nagy része kutakodás, hogy hogyan lehet a feladatot a legjobban megoldani. Ez régen azt jelentette, hogy kicsaptál jó pár programozó könyvet magad köré, manapság pedig azt jelenti, hogy google google és google. Az időd egy jó részét ezzel töltöd, az időd egy másik részét az agyalással és próbálkozással / teszteléssel. Emellé nagyon keveset gépelsz, és főleg nagyon kevés monoton rutinből jövő dolgot csinálsz.