Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Helló!
Segítség / Vélemény kellene. Én új vagyok ebben a Java-ban, bár van C#/.NET tapasztalat, tudásom.
A koncepció: lenne 2 java-s projekt:
- A projekt
- B projekt, ami egy JavaFX-es projekt, és ennek kellene használnia az A projektben lévő osztályok metódusait. Egyfajta API hívások zajlanak.C#-ban ez nem nehéz, mert ott ugye van 2 solution és referencia alapján behúznám B-t tartalmazó solution-hez az A projektet.
No de Java-nál ez hogyan műkődne? (Én olvastam, hogy JAR import fájl, de ezt nem látom át.)
Én az A és B-nek is külön git report tartanék fel, mert A projekt a motor / engine, B projekt, az asztalis GUI alkalmazás ami hívogatja az A osztályok metódusait, illetve valószínűleg a jövőben lesz egy C projekt, ami ugyanugy az A-t használja fel, csak az nem asztali GUI, hanem egy webes alkalmazás lenne.
Plusz, akkor már lehetne kísérletezni a Continous Integration-nel is.Ha esetleg erről kaphatnék egy step-by-step tutorialt, vagy hogyan kell rákeresni a neten.
Azt tudom, hogy van Java-ban a maven vagy gradle (utóbbira szavazok).C#-nál egy saját nuget szervert hoztak létre a többiek, és oda voltak mindig feltöltve a legújabb verziók a projektekről, így a másik projektnél mindig a legfrissebb verzió jelent meg build során.
Itt is valami ilyesmit kellene összehozni a Java-ban? (valami belső package kezelőt?)Egy Java csapatba átdobott (egyetemen használta utoljára Java-t) fejlesztő kér segítséget

Van ilyen lehetőség is. De ez azért nem tetszik, mert a többi "kezdő" fejlesztő, más folder alatt dolgozhatnak (más útvonal)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- G-SKILL F5-6000J3040G32GX2-TZ5RW 64GB KIT 6000MHz (Egyszer beüzemelt)
- Nintendo Switch 2 Mario Kart Edition (Bontatlan)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash CF8 Pro
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest