Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeretnék 2 dolgot megoldani Java-ban. Az eddigi kereséseim nem voltak túl eredményesek.
1. Lekérdezném az aktuális töltöttségi szintjét az akkumulátornak egy laptopon, ehhez kapcsolódóan még azt is, hogy csatlakoztatva van-e töltő vagy sem.
Ilyet találtam:
Kernel32.SYSTEM_POWER_STATUS batteryStatus = new Kernel32.SYSTEM_POWER_STATUS();
Kernel32.INSTANCE.GetSystemPowerStatus(batteryStatus);Létezik más módszer? (csak érdekelnek a lehetőségek)
2.
A startmenü jobb szélére lehet különböző toolbarokat pakolni. A lenovonak vannak hasonló wifi, meg akkufigyelő toolbarjai, illetve a batterybar-t tudom példának hozni.Java-ból megoldható ilyen windows-os toolbar készítése? Vagy ha nem is toolbar de annak a területnek a felhasználása állapotjelzés céljából?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest