Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Tudtok valami forrást ahol vannak java gyakorlati feladatok esetleg tutorialokkal/megoldásokkal együtt? Az utóbbi fél évben nem volt java-s tárgyam de most fel szeretném frissíteni a dolgokat. Keresgéltem neten de nem találtam olyan feladatgyűjteményt vagy tutorial sorozatot ami alapoktól indul (mondjuk annak nagy részét csak átgörgetném) és esetleg megoldás vagy segítség is van mellette.Amire konkrétan gondolok:
-Feladat leírása
-Esetleg részletkód a feladat elejéből de ez nem fontos
-Több feladat ami végigmegy a java alap vagy közép szintjéig (öröklődés, interfészek, kivételkezelés, absztrakt osztályok, jó kis listás feladatok rendezésekkel, stb).
-Olyan szintű megoldás vagy magyarázat amivel biztosan meg tudom oldani az adott feladatot akkor is ha előtte nem tudtam mit kellene csinálnom.Az angollal nincs probléma tehát jöhetnek nyugodtan olyan linkek is.
Lehet, hogy az ilyen típusú tutorial csak a fejemben létezik, de gondoltam egy kérdést megér itt a topikban.

Addig is marad nekem a Thinking in Java jobb híján (bár sokak szerint nem is kell jobb de én a gyakorlati dolgokat szeretném fejleszteni most).
LMGFY linkeket nem kérek köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest