- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Tudtok valami forrást ahol vannak java gyakorlati feladatok esetleg tutorialokkal/megoldásokkal együtt? Az utóbbi fél évben nem volt java-s tárgyam de most fel szeretném frissíteni a dolgokat. Keresgéltem neten de nem találtam olyan feladatgyűjteményt vagy tutorial sorozatot ami alapoktól indul (mondjuk annak nagy részét csak átgörgetném) és esetleg megoldás vagy segítség is van mellette.Amire konkrétan gondolok:
-Feladat leírása
-Esetleg részletkód a feladat elejéből de ez nem fontos
-Több feladat ami végigmegy a java alap vagy közép szintjéig (öröklődés, interfészek, kivételkezelés, absztrakt osztályok, jó kis listás feladatok rendezésekkel, stb).
-Olyan szintű megoldás vagy magyarázat amivel biztosan meg tudom oldani az adott feladatot akkor is ha előtte nem tudtam mit kellene csinálnom.Az angollal nincs probléma tehát jöhetnek nyugodtan olyan linkek is.
Lehet, hogy az ilyen típusú tutorial csak a fejemben létezik, de gondoltam egy kérdést megér itt a topikban.
Addig is marad nekem a Thinking in Java jobb híján (bár sokak szerint nem is kell jobb de én a gyakorlati dolgokat szeretném fejleszteni most).
LMGFY linkeket nem kérek köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest