- sziku69: Szólánc.
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Ez nem feltétlen ui. Mármint.. ha te értesz a javascripthez az nem feltétlen jelenti azt, hogy te gui ninja vagy. Egy normális cégnél, egy javascriptes projekten, mondjuk 1,2 ember foglalkozik a gui-val (=css, html), az összes többi, mondjuk 3 frontend fejlesztő csak az üzleti logikával, megint másik 2,3,5 a backenddel. Ugye a backend lehet bármi. Általában java, webservicekkel, vagy akár nodejs, .net stb...
Az, hogy nem találkoztál a javascripptel eddig igencsak meglepő. A legtöbb enterprise rendszerben, aminek valami köze van a webhez, ott 100%, hogy megjelenik valamilyen szinten a js. Van ahol kevésbé, csak designolás miatt. Van ahol sokkal inkább. Pl apache cordova (alias PhoneGap), vagy ha pl van valamilyen I/O app, arra a legalkalmasabb momentán a node.
Szóval az én véleményem az, hogy egy mai programozónak valamilyen szinten tisztában kell lennie a js-el, mert előbb-utóbb találkozni fog vele. Én nem várnám el mindenkitől, hogy értsen hozzá, de azt elvárnám, hogy rálátás nélkül ne mondja rá, hogy szar, csak azért mert nem ismeri O.o
És igen, szerintem is abban teljesen igazad van, hogy nem az a jó szakember, aki ehhez, vagy ahhoz nagyon ért, majd mindent abban próbál megoldani, hanem inkább az, aki képes felismerni, hogy egy feladatot miben érdemes megoldani, majd az új technológiát képes minél gyorsabban a magáévá tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged