Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Ez nem feltétlen ui. Mármint.. ha te értesz a javascripthez az nem feltétlen jelenti azt, hogy te gui ninja vagy. Egy normális cégnél, egy javascriptes projekten, mondjuk 1,2 ember foglalkozik a gui-val (=css, html), az összes többi, mondjuk 3 frontend fejlesztő csak az üzleti logikával, megint másik 2,3,5 a backenddel. Ugye a backend lehet bármi. Általában java, webservicekkel, vagy akár nodejs, .net stb...
Az, hogy nem találkoztál a javascripptel eddig igencsak meglepő. A legtöbb enterprise rendszerben, aminek valami köze van a webhez, ott 100%, hogy megjelenik valamilyen szinten a js. Van ahol kevésbé, csak designolás miatt. Van ahol sokkal inkább. Pl apache cordova (alias PhoneGap), vagy ha pl van valamilyen I/O app, arra a legalkalmasabb momentán a node.
Szóval az én véleményem az, hogy egy mai programozónak valamilyen szinten tisztában kell lennie a js-el, mert előbb-utóbb találkozni fog vele. Én nem várnám el mindenkitől, hogy értsen hozzá, de azt elvárnám, hogy rálátás nélkül ne mondja rá, hogy szar, csak azért mert nem ismeri O.o
És igen, szerintem is abban teljesen igazad van, hogy nem az a jó szakember, aki ehhez, vagy ahhoz nagyon ért, majd mindent abban próbál megoldani, hanem inkább az, aki képes felismerni, hogy egy feladatot miben érdemes megoldani, majd az új technológiát képes minél gyorsabban a magáévá tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Ford topik
- Arc Raiders
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Dell Premier KM7321W Többcsatornás Bluetooth vezeték nélküli billentyűzet+egér,használt,szép állapot
- Be Quiet! Pure Base 500 White
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- Phanteks Eclipse P400A Eladó dobozában
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest