- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Ez nem feltétlen ui. Mármint.. ha te értesz a javascripthez az nem feltétlen jelenti azt, hogy te gui ninja vagy. Egy normális cégnél, egy javascriptes projekten, mondjuk 1,2 ember foglalkozik a gui-val (=css, html), az összes többi, mondjuk 3 frontend fejlesztő csak az üzleti logikával, megint másik 2,3,5 a backenddel. Ugye a backend lehet bármi. Általában java, webservicekkel, vagy akár nodejs, .net stb...
Az, hogy nem találkoztál a javascripptel eddig igencsak meglepő. A legtöbb enterprise rendszerben, aminek valami köze van a webhez, ott 100%, hogy megjelenik valamilyen szinten a js. Van ahol kevésbé, csak designolás miatt. Van ahol sokkal inkább. Pl apache cordova (alias PhoneGap), vagy ha pl van valamilyen I/O app, arra a legalkalmasabb momentán a node.
Szóval az én véleményem az, hogy egy mai programozónak valamilyen szinten tisztában kell lennie a js-el, mert előbb-utóbb találkozni fog vele. Én nem várnám el mindenkitől, hogy értsen hozzá, de azt elvárnám, hogy rálátás nélkül ne mondja rá, hogy szar, csak azért mert nem ismeri O.o
És igen, szerintem is abban teljesen igazad van, hogy nem az a jó szakember, aki ehhez, vagy ahhoz nagyon ért, majd mindent abban próbál megoldani, hanem inkább az, aki képes felismerni, hogy egy feladatot miben érdemes megoldani, majd az új technológiát képes minél gyorsabban a magáévá tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest