- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
WonderCSabo #5377 üzenetére
Igen. Első olvasatra akár még jópofának is tűnhet, vitatkozásra érdemes feature. Aztán az ember belegondol, hogy éveken keresztül gondosan megtervezte az alkalmazások architektúráját, interface vagy abstract class szinten is, oszt jön valami frissítés, ami telibeveri ezt. Most már csak attól függ, hogy interface vagy abstract class, hogy melyik jut eszébe előbb az embernek. Jah és innentől fogva az egyiket meg is lehetne szűntetni, mert abstract class default implementációk nélkül == interfész default implementációk nélkül és a másik is igaz. Ergó, teljesen felesleges kettő
Még ha lenne valami teljesítménykülönbség vagy thread safe eltérés...de látszólag semmi...
Nem szeretem az ilyesmi átgondolatlan módosításokat....vagy megindokolta bárki is Oracle oldalról, hogy mi szükség volt erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Fotók, videók mobillal
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6 - Nagyon sokan rávetették magukat az első nyílt bétára
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Alkoholista nevelde
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest