- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone #5378 üzenetére
És a következő kavarás:
" Also if the class implements an interface's default method, the implementation of the class will be used instead of interfaces's default implementation"
Ez nekem spec nem tetszik. Csinálok véletlenül egy ugyanolyan nevű metódust és máris agyonvágom a default implementációt. Persze, ezt manapság is megtehetem abstract class vagy bármilyen extendált class esetén(@Override nélkül is), de hogy egy interfész metódust így szét lehet cseszni...még emésztenem kell.
Plusz van egy külső jar. Van benne egy default metódus. Csinálok ez alapján egy osztályt, beleteszek egy saját nevű metódust. Jön egy új jar egy ugyanilyen default metódussal, mert engem nem kérdeznek meg, hogy van-e már ilyen metódusom, aztán jól nem fog működni a default implementáció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest