- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Ezzel annyit érsz el, hogy a println() String paraméteres verziója hívódik meg. És az azért jobb neked... mert?
"Ha van egy változód, ami akár objektum, akár egyszerű típus, akkor ez a megoldás mindig működik."A "" + nélkül is.
Ha azt mondod
System.out.println(myObject);
System.out.println("" + myObject);
és a myObject null, mindkét esetben "null"-t fog kiírni. Ha nincs felüldefiniálva a toString-je, akkor is ugyanazt írja ki mindkét esetben (MyObject@120cc56 pl ... ). Ha nem referenciatípus, hanem primitív típus, akkor sincsen különbség, println() mindenre túl van terhelve. Még mindig nem értem mire jó ez... nem kell se toString se semmi, println(amitakarszkiiratni) aztán szevasz ...
Ott van különbség ha pl. int-ek, ha nincs előtte "" akkor a + miatt összeadja mielőtt kiírja, ha meg egy ""-t odaraksz elég onnantól stringként kezeli és konkatenálgatja.. de itt most ilyesmi nem volt kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- szinte új AirPods 4 Apple garancia iStyle vásárlás
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 41mm ezüst alumíniumtok 2 év Apple garancia
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest