Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot
üzenetére
Te Android fejlesztés specifikus kérdéseket tettél fel most, nem java-st. Androidra pedig már a Google szerint a kotlin first az irányelv. Amúgy 1-1ben alakítható a java-kotlin ide-oda. De továbbra is csak egy nyelv, teljesen mindegy milyen nyelven írod a natív alkalmazásod, főleg mert a linkelt videó xml alapú anim resourceok használatát mutatja be.
Szerintem egyáltalán nem érted és nem is akarod érteni a mögöttes dolgait annak amit csinálsz, így pedig nehéz segíteni. Másképp nem írnál ilyet, hogy "kiskapu".
Amúgy lehet csak pure Java-val is. Csinálsz egy CustomView-t és annak az onDraw metódusában azt rajzolsz ami jól esik.
Ha ilyet akarsz, akkor javaslom, hogy az alap OO programozás könyvek mellé egy Számítógépes grafika könyvet is tolj végig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen egeret válasszak?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- TCL LCD és LED TV-k
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest