Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Mobil app abból lenne jó, hogy vannak idősebbek is, nekik könnyebb technikailag. A fiatalok meg ugyan úgy nem értenek hozzá, vagy lusták, nekik meg azért könnyebb
és találkozott a két generáció 
A cél az lenne, hogy a fórumon folyjon a társalgás, ne Facebook-on, a többségnek az átláthatatlan, vagy nincs fiókja. Bár a fórumok haldokolnak egy ideje. Meg annyi infót Facebook-on nem tárolsz el átláthatóan.Ezeket az end-eket nem nagyon értem. Frontend a kinézet, backend meg a szerver oldali kód? Miért van külön?
Nekem valahogy mindig a teljesítmény a fontosabb. 4-5kb az index.php meg a css és már néz ki valahogy, amit valamivel összeraknak, többszöröse
Nem tudom hogy van, de korlátozva van az adatbázis valahogy.
Akkor igazából találnom kellene egy keretrendszert.
Én úgy gondoltam, hogy nem telepítek semmit a szerverre, .html-be vagy .PHP-be írom bele a kódokat, amiket a szerver feldolgoz, mint egy sima PHP kódot. Ilyen nincs? Javascript ilyen azt tudom, lehet akkor inkább script nyelvet kellene elkezdenem?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Yettel topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és találkozott a két generáció