- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
Szmeby #11178 üzenetére
nem. Az ugyan azt írja 20x, ahogy szokta, hogy nem talál megfelelő osztályt a szerializáláshoz (mert nincs is olyan félig összeszedett entity), de amúgy a json serializációig minden rendben, előtte kiíratom a visszaadott objektumot, onnan is látom, hogy spamet rak bele.
Nagyon furán működik ez a spring data.pl van 2 entity, 1-1 kapcsolattal. Kellene nekem a "gyerek" összes infoja, a szülő id-ja alapján.
@Query("SELECT p FROM UserProperties p INNER JOIN User u ON u.userProperties = p.id WHERE u.id=?1")
@Query("SELECT u.userProperties FROM User u WHERE u.id=?1")
2 queryt eredményez mindkettő, ahol összejoinolja ahogy az első queryben van, majd még egy query ahol a User-t lekérdezi ugyan olyan where-el... tehát 2x megcsinálja ugyan azt. Akár lazy, akár eager a kapcsolat. Akkor is megcsinálja, a user repository findbyid-t nyomok.Ok hogy id alapján történik minden, ami szinte ingyen van, de na... Tényleg csak natív queryvel lehet beleverni, hogy egy queryvel megcsinálja ezt? Vagy a spring show sql nem azt írja ki ami tényleg történik? Vagy el van cseszve a H2 driver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged